top of page

Hjälp med bokföring digital

Vi går igenom dina frågeställningar digitalt, stora som små frågor!

Hjälper dig med digital support

Vill du sköta din bokföring själv? Det är absolut möjligt, även om du inte är en utbildad ekonom. Vi hjälper många som tar hand om delar eller i stort sett hela redovisningen själv. Tillsammans gör vi upp en plan för hur ofta vi ska göra gemensamma avstämningar, brukar vara ofta i början och sedan plana ut till att vara kanske en gång per månad, kvartal, halv- eller helår. Självklart går det att när som helst under tiden där emellan konsultera oss om det uppstår problem.

 

Oftast är denna rådgivning digital, vi kan koppla upp oss på din dator och sedan kan vi tillsammans gå igenom det som behövs. Vi kan även fysiskt komma ut på plats till dig om du hellre önskar det.

 

Vi hjälper dig besvara frågor inom redovisning bokslut och deklaration, samt ger rådgivning och feedback. Vi diskuterar gärna även övriga ekonomiska frågeställningar du stöter på gällande ditt företag. Det kan vara effektivt samt tidsparande för ditt företag att prata med någon om ett område du inte känner dig säker på eller ett nytt regelverk du stött på, så att du exempelvis ska komma vidare med bokföringen.

 

Ring eller maila oss för att boka in ett möte med någon av våra redovisningskonsulter redan idag!

bottom of page