top of page

Rekommendationer

Svep över bilderna för att se vad våra kunder tycker om oss.

Vill du läsa mer om våra kunder? Klicka in på deras sociala kanaler här nedan. 

Bild rekommendation - Daggdroppen.jpg

”Vi är en liten montessoriskola med förskola och grundskola med 20 anställda. Ekogruppen har hjälpt oss med lönehantering (både semester- och ferietjänst) och har varit behjälpliga med bokslut och årsredovisning. De har även gett handledning gällande bokföring. Vi är väldigt nöjda med det arbete Ekogruppen har utfört för oss som har genomförts med kompetens och professionalitet. Bemötandet har alltid varit trevligt och kundorienterat. Dessutom är det prisvärt jämför med andra vi anlitat..” 

Montessoriskolan Daggdroppen

Lena Törning  - Skolchef och rektor

1_edited.jpg

”Jag har haft denna redovisningsbyrån i över 20 år, dom har alltid ställt upp och gjort sitt bästa för mitt företag Bäverlihills stughotell & salong.

Ett otroligt stöd och engagemang från deras sida, och de har aldrig tyckt att de frågor jag har ställt har varit dumma eller konstiga.

Jag känner mig trygg hos dem, för jag gillar och jobba och är varken intresserad eller kan något om bokföring. Så jag är så tacksam för allt stöd jag har fått”

Bäverlihills AB

Annette Andersson - Entreprenör

Kim Ritthagen AB.jpg

"Jag anlitade Ekogruppen som enskild firma för över 15 år sedan och fick oerhört proffsig hjälp av dem. När jag sedan bildade AB var de ett otroligt stöd för mig, skötte min redovisning på ett kompetent sätt och har svarat på alla de frågor jag hade. De är serviceinriktade och alltid lätta att få kontakt med. Rekommenderas!"

Kim Ritthagen AB

Kim Ritthagen - Konstnär, läkare

 • png-transparent-computer-icons-website-web-design-logo-grey
 • Instagram
Bild_edited.jpg

"Jag anlitade EkoGruppen som hjälp i att starta upp mitt bolag och sen sköta min löpande företagsekonomi med fakturering, redovisning etc. Bemötandet visade sig vara långt över förväntan. Utöver ekonomibiten uppskattar jag EkoGruppens personliga och vänliga bemötande. När jag behöver rådgivning känner mig alltid trygg i att ringa oavsett ärende och det är alltid fullt fokus på en. Jag kan varmt rekommendera dem till andra företagare!”

Garden By Block AB

John Block -Trädgårdsingenjör/designer

 • png-transparent-computer-icons-website-web-design-logo-grey
 • Instagram
 • png-transparent-computer-icons-website-web-design-logo-grey
Bild_edited.jpg

"Vi har anlitat EkoGruppen för löpande redovisning, löner och bokslut sedan Marknadsrespons startades 1996.

Det har aldrig funnits någon anledning för oss att byta, vi är m a o väldigt nöjda med vårt samarbete. EkoGruppen är professionella, kunniga, lätta att ha att göra med. Jag kan varmt rekommendera dem till andra."

Marknadsrespons AB

Per Anders Emne - VD

4.png

"EkoGruppen är mycket bra för mig som egenföretagare. Snabb, professionell och personlig service till hanterbara kostnader."

BOMA Medicin AB

Mats Bonnier - Läkare

Åkersteds 2_edited.jpg

"Vi använder EkoGruppen för bland annat lönehantering, löpande bokföring och månadsbokslut. För Åkerstedts har detta inneburit tillgång till bredare kompetens inom ekonomifrågor samtidigt som vi sänkt våra kostnader för funktionen i bolaget. Ett win-win helt enkelt! Extra plus i kanten för att de alltid är serviceinriktade och hjälpsamma vid frågor/funderingar."

Åkerstedts Verkstad AB

Jesper Åkerstedt -VD

 • png-transparent-computer-icons-website-web-design-logo-grey
 • Facebook - svarta cirkeln
 • Linkedin - svarta cirkeln
 • png-transparent-computer-icons-website-web-design-logo-grey
 • Facebook - svarta cirkeln
 • Instagram - svarta cirkeln
rebvil211021_0022.jpg

"När jag tog steget till att bli egenföretagare för 3 år sedan så kändes ekonomin som den klurigaste delen att klara på egen hand. Min önskan var att hitta ngn med personligt bemötande och inte alltför stort företag. Med hjälp av rekommendationer anlitade jag EkoGruppen som hjälper mig med lönehantering, redovisning, rådgivning etc. Min upplevelse idag av ekonomidelen är att den blivit det jag känner mest trygghet i tack vare det stöd jag får från EkoGruppen"

Rebvil Consulting AB

Rebecka Vilhelmsson - Företagsledare

 • Linkedin - svarta cirkeln
strandrothsfotografi_nfc_10.jpg

”Ekogruppen är alltid väldigt snabba och professionella. Vi känner oss säkra och trygga med den service vi får och vi vet att de har koll. Vi som ger rådgivning till nyföretagare vet hur värdefullt det är att få den professionella och personliga servicen vi får. Stort tack!”

NyföretagarCentrum Lidköping

Kerstin Wångstedt - Rådgivare/ Verksamhetsledare

 • png-transparent-computer-icons-website-web-design-logo-grey
 • Facebook - svarta cirkeln
 • Instagram - svarta cirkeln
ISAK_9028.png

”Har jobbat med EkoGruppen sedan 2016 när jag precis hade startat min enskilda verksamhet, sedan dess så har dom funnits där för mig och expanderingen av mitt bolag i vått och torrt, och aldrig lämnat några oklarheter kring att alltid göra rätt för mig och mitt bolag!”

IsakMelin AB

Isak Melin - Entreprenör

11092020-DSC05861_edited.jpg

"När jag startade mitt företag så var mitt mål att kunna fokusera hundra procent på konsten och ha möjligheten att utvecklas och bli bättre på mitt hantverk för varje dag som går. Detta hjälpte EkoGruppen mig med att uppnå genom att sköta om mitt företag med stor omsorg med allt från rådgivning till bokföring.

Detta har gjort att jag kan slappna av och lägga allt krut på det jag älskar om dagarna samtidigt som jag vet att alla ekonomiska bitar sköts ordentligt! 

 

Vill du kunna fokusera på din passion och låta proffsen lösa allt runtomkring är EkoGruppen helt klart samarbetspartnern för dig!"

Heresy Ink

Pontus Bratt - Tatuerare

Kristian Rosvall 2019.png

"Vi på Teknosell har jobbat med EkoGruppen sedan 2017 och fått stöd med ekonomiadministration både för svenska bolag och i kommunikation med vår globala organisation. Teamet vi jobbar med är alltid mycket snabba och pragmatiska och vi är mycket nöjda med samarbetet."

Teknosell KB

Kristian Rosvall - CEO

 • png-transparent-computer-icons-website-web-design-logo-grey
 • Instagram - svarta cirkeln
 • png-transparent-computer-icons-website-web-design-logo-grey
 • Instagram - svarta cirkeln
 • png-transparent-computer-icons-website-web-design-logo-grey
1585310412492.jfif

”Vi är en ständigt växande koncern som för tillfället består av ett tiotal entreprenörsdrivna mjukvarubolag och omkring 200 anställda. EkoGruppen har hanterat lönerna för de flesta av våra bolag under en längre tid. Det har känts tryggt att lämna över hela den praktiska lönehanteringen och därmed alltid vara säker på att lönerna blir gjorda. Det kan jag rekommendera fler bolag att göra.”

Progrits AB

Henrik Hägglund – Löneprocessansvarig

 • png-transparent-computer-icons-website-web-design-logo-grey
 • Instagram - svarta cirkeln
 • Linkedin - svarta cirkeln
 • png-transparent-computer-icons-website-web-design-logo-grey
1.png

”Trots att det nu är ett par år sedan jag startade KALLAND Technology AB möter jag hela tiden nya utmaningar som kräver tid och engagemang och för mig som enmansföretagare är det hela tiden en fråga om prioriteringar. För att kunna frigöra tid för ännu mer kundfokus så valde jag redan från start att ta professionell hjälp med merparten av de ekonomiska processerna. Tack vare det fina stöd jag får från EkoGruppen så kan jag släppa mycket av de ekonomiska detaljerna och fokusera mer på de övergripande frågorna istället vilket har frigjort mycket tid för mig.” 

KALLAND Technology AB

Håkan Sedwall - VD/Maskinförsäljning

3.png

”Trots att det nu är ett par år sedan jag startade KALLAND Technology AB möter jag hela tiden nya utmaningar som kräver tid och engagemang och för mig som enmansföretagare är det hela tiden en fråga om prioriteringar. För att kunna frigöra tid för ännu mer kundfokus så valde jag redan från start att ta professionell hjälp med merparten av de ekonomiska processerna. Tack vare det fina stöd jag får från Ekonomigruppen så kan jag släppa mycket av de ekonomiska detaljerna och fokusera mer på de övergripande frågorna istället vilket har frigjort mycket tid för mig.” 

”För att på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt sköta de löpande ekonomiska arbetet för Perpress Invest AB och dess dotter/intressebolag anlitar vi EkoGruppen. De har hjälpt oss under många år och levererar alltid den servicenivå som vi efterfrågar. Det bygger med tiden upp ett förtroende som är mycket viktigt för oss som kund.”

Perpressa Invest AB

Markus Åkerstedt - VD

22.png

"För mig är EkoGruppen mer av en partner än bara en redovisningsbyrå. En personlig kontakt! Jag vet att det alltid blir rätt och jag kan koncentrera mig på det jag är bäst på. De har skött all min redovisning ,fakturering och rådgivning från att jag startade mitt företag. Kan varmt rekommenderas!

 Jag arbetar med inredningsdesign främst inriktad på detaljhandel, kontor och offentliga miljöer.

Jag hjälper företag att visuellt skapa ideér / design utifrån deras affärside´ och vision. Med en lång erfarenhet och brett kontaktnät kan jag ta idén hela vägen till produktion och genomförande."

BROTHERJOHN RETAIL DESIGN AB

Thomas Kilberg - Kreatör

Findsourcing_2.23.1.jpg

"Vi har jobbat med Ekogruppen i ett år och har fått hjälp med merparten av de ekonomiska processerna. Vi är ett växande företag inom modeindustrin och tack vare Ekogruppen kan vi släppa det ekonomiska arbetet och i stället lägga all fokus på övriga delar utav vår verksamhet. Vi kan varmt rekommendera Ekogruppen till andra!"

Resourced Sweden AB

Carl-Johan Blomqvist & Elias Gröndal - Grundare

KF.png

”KF Bikes AB har sedan några år tillbaka haft ett mycket bra samarbete.

Ekogruppen är mycket kunniga och välinformerade inom ekonomiområdet. Det är också alltid ett vänligt bemötande och mycket bra servicenivå på det just vi efterfrågar. Jag rekommenderar varmt Ekogruppen som redovisningsbyrå.”

KF Bikes AB

Kennet Forsman - VD

”Trots att det nu är ett par år sedan jag startade KALLAND Technology AB möter jag hela tiden nya utmaningar som kräver tid och engagemang och för mig som enmansföretagare är det hela tiden en fråga om prioriteringar. För att kunna frigöra tid för ännu mer kundfokus så valde jag redan från start att ta professionell hjälp med merparten av de ekonomiska processerna. Tack vare det fina stöd jag får från Ekonomigruppen så kan jag släppa mycket av de ekonomiska detaljerna och fokusera mer på de övergripande frågorna istället vilket har frigjort mycket tid för mig.” 

20211204_232921 (1).jpg

”Jag har använt mig av Ekogruppen sedan några år när jag växlade till aktiebolag istället för enskilda firma. Anledningen var att jag ville ha trygghet med att någon skötte allt administrativt arbetet åt mig och att aldrig behöva oroa sig för att man missat något. Eftersom jag sysslar med logistik och transporter är min tid väldigt begränsad och det har fungerat helt suveränt och det är alltid nära till adekvat hjälp och rådgivning"

Mlogistix AB
Anders Millqvist – Egenföretagare

 • Linkedin - svarta cirkeln
 • png-transparent-computer-icons-website-web-design-logo-grey
1 (1)_edited.jpg

”Ett av mina mål har alltid varit att minimera tid som jag spenderar på administrativt arbete, så att jag kan fokusera på det kreativa inom mitt jobb. Jag berättade detta för EkoGruppen när vi började jobba ihop. Dom uppfattade min vision och vi tog tillsammans fram ett upplägg som jag är väldigt nöjd med. För mig är det smidigt, effektivt och jag får alltid den hjälp jag behöver. Jag rekommenderar varmt EkoGruppen till dig som, liksom mig, vill ha en personlig och hjälpsam redovisningskonsult - som mer än gärna anpassar sig till dina behov.” 

Garbage Beats AB

Hannes Roovers - Musikproducent

 • png-transparent-computer-icons-website-web-design-logo-grey
bottom of page