top of page

Hjälp med redovisning

Redovisning kan vara en komplex uppgift som kräver både kunskap, engagemang och tid. Varje företag har sina unika behov och det är viktigt att hitta skräddarsydda lösningar som passar just dig och din verksamhet. Vi finns här för att underlätta för dig genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som möter dina specifika behov.

 

Oavsett om du föredrar att sköta den löpande redovisningen själv eller med hjälp av dina egna medarbetare, kan vi agera som rådgivare och stötta med vår expertis. Vi kan också erbjuda utbildning, antingen på plats eller digitalt, för att hjälpa dig och ditt team att bli mer självgående.

 

Vi erbjuder hjälp med den löpande redovisning antingen i vårt eget system eller på plats hos dig. Om du endast vill lägga ut specifika delar av redovisningen kan vi också hjälpa till med det.

 

Att tolka och förstå en rapport kan vara utmanande. Vi strävar efter att skapa rapporter som är lättbegripliga och ger dig tydlig insikt i din verksamhet. Vi kan antingen förenkla din befintliga rapport eller lyfta fram specifika områden som är av störst vikt för dig när du fattar beslut.

 

Som en Rex-certifierad redovisningsbyrå följer våra tjänster strikta principer och riktlinjer enligt svensk redovisningsstandard. Det är vår strävan att hålla en hög standard och leverera tjänster av hög kvalitet till våra kunder.

 

Kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig, eller ring oss för att diskutera hur vi kan hjälpa just dig och din verksamhet. Vi ser fram emot att höra från dig!

Redovisning digitalt
bottom of page