top of page

Redovisning

Bokföring är inte alltid så enkelt och kräver både kunskap, intresse och tid. Varje företag är olikt det andra och kräver därför olika lösningar. Låt oss hjälpa dig att skräddarsy just den lösningen som passar dig och ditt företag. Föredrar du att sköta den löpande redovisningen själv eller med egna medarbetare kan vi fungera som rådgivare, stötta med vår kunskap eller hjälpa till med utbildning på plats eller digitalt.

Vi hjälper dig med den löpande bokföringen i vårt eget system eller på plats hos dig. Vill du endast lägga ut specifika delar av bokföringen så löser vi det.

Att läsa en rapport är inte alltid enkelt, låt oss ta fram rapport som är enkel att förstå. Vi förenklar din rapport eller lyfter fram specifika områden som du finner viktiga för att du lättare ska kunna ta beslut i din verksamhet.

 

Vi är en Rex-certifierad redovisningsbyrå där våra redovisningstjänster följer satta principer och riktlinjer för svensk redovisningsstandard. Detta för att hålla en så hög standard som möjligt.

Fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig eller slå oss en signal för att se vad vi kan hjälpa just dig med!

Redovisning digitalt
bottom of page