top of page

Lär känna oss på EkoGruppen!
Klicka in på den rubrik du vill läsa mer om.

Bakgrund

EkoGruppen i Väst AB grundades 1992 av Tommie Almgren och har sedan dess fortsatt att utvecklas under nya ägares ledning. År 2011 tog Carina Granat över verksamheten och är nu ansvarig för Göteborgskontoret, medan Jonas Gabot gick in som delägare och ansvarig för Lidköpingskontoret i början av 2018. Ytterligare en delägare har anslutit 2022, Gustav Lindh, som har sin bas i Lidköping.

 

Som en liten och personlig byrå strävar vi efter att erbjuda bästa möjliga service till våra kunder. Våra ledord är service, snabb handläggning och nöjda kunder, vilket genomsyrar allt vi gör.

 

Vi har två kontor, ett i Göteborg och ett i Lidköping. Vår kundkrets består främst av små och medelstora företag i regionen. Dock ökar antalet uppdrag på distans där vi arbetar helt digitalt, vilket gör att vi kan bistå företag över hela landet.

 

Vi välkomnar dig att boka ett möte om du är intresserad av att lära dig mer om vår verksamhet och hur vi kan stödja dig och ditt företag. Oavsett om du behöver hjälp med redovisning, ekonomisk rådgivning eller andra tjänster är vi här för att hjälpa till att uppnå dina mål.

_A735282.jpg
bottom of page