top of page

Ekonomisk rådgivning företag

När du strävar efter att utveckla ditt företag behövs både resurser och kunskap. Det är naturligt att nya frågor och utmaningar uppstår längs vägen, och det är där vi kommer in i bilden för att ge dig den hjälp du behöver.

 

Vi erbjuder rådgivning för att effektivisera olika delar av din verksamhet, särskilt inom ekonomiområdet. Tillsammans med dig tar vi fram rapporteringsmodeller som ger dig en snabb överblick över din ekonomiska situation, vilket underlättar beslutsfattandet.

Vi hjälper dig att utveckla ditt företag

Rådgivning inom redovisning

Våra konsulter har expertis inom ekonomistyrning, affärsrådgivning, affärsutveckling och mer. Du får en personlig rådgivare som du har direkt kontakt med. Oavsett om du behöver hjälp med förhandlingar med banken, Skatteverket eller om du bara behöver en partner att bolla idéer med inför framtiden, så finns vi här för dig.

 

Vi kan också assistera vid köp eller försäljning av företag genom att genomföra analyser, delta i förhandlingar och bistå med finansieringsunderlag.

 

Kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig, eller ring oss direkt för att diskutera hur vi kan hjälpa just dig och din företagsutveckling. Vi ser fram emot att få vara en del av din resa mot framgång!

Få en personlig redovisningskonsult som hjälper dig hela vägen från idé till verkställande

bottom of page